Ordet är fritt
Ulvödagarnas spontana gästbok

"För mig är Ulvödagarna en härlig social sammankomst för både stora och små. Det är så trevligt och mysigt med alla glada människor som njuter av Ulvön och allt vad ön har att bjuda på. Man kan välja att äta en god lunch på någon av Ulvöns restauranger eller köpa med sig någonting från marknaden och göra en mysig picnic medan man njuter av utsikten."


Helena Sjödin, Gustavsberg


"Under mina barn- och tonår spenderade jag stora delar av sommaren på Ulvön. Minst en vecka i någon av stugorna eller sjöbodarna på Sandviken, men även i Ulvöhamn, i Fäboviken eller på Ankarberget under stora delar av våra segelsemestrar.
På senare år har man även arbetat ute på ön. Arbete eller fritid - jag måste helt enkelt få besöka Ulvön ett par gånger per år!
Det har hänt att det gått ett år utan att man satt sin fot där ute och då saknas något när man i december ska summera året som gått.
Mina far- och morföräldrar spenderade sina somrar där och förde över det på sina barn.
Min mor och far träffades för första gången på dansbanan (som låg snett nedanför hotellet), någon gång på 60-talet och har sedan låtit mig och min syster få ta del av denna underbara ö under vår uppväxt.
Snart är det sommar igen och då ska min son, som nu är fyra månader, få besöka Bottenhavets Pärla för första, men definitivt inte sista, gången!

Ps. Att sitta på en sjöbodsaltan på Sandviken och se solen gå upp och göra Balus klippor blodröda vid 03:30 en julimorgon är det ABSOLUT vackraste man kan se! Ds."

Patrik Forslund, Domsjö

"Till Ulvöhamn har jag ständigt återvänt, för samvaro och festligheter. Så gjorde mina föräldrar, så gör även mina barn. Ulvödagarna är för alla generationers återvändare!"


Tom R Sahlén, Gustavsberg


"Det bästa med Ulvödagarna är att det (nästan) alltid är så fint väder. Dessutom träffar man alltid en massa trevliga människor. Det är nära till alla aktiviteter och allt inramas av den fantastiska och speciella miljön som Ulvöhamn erbjuder." 

Anna Pettersson, Björsby

"Då den ultimata skärgårdsidyllen firar sig själv. En härlig blandning av människor i alla ålderskategorier umgås, möts och vandrar tillsammans längs den oerhört gemytliga promenadgatan. Slink in på någon av restaurangerna, handla nåt kul eller gott vid ett stånd eller mys i solen. Ulvön & Ulvödagarna erbjuder alltid en härlig & oförglömlig stämning!"

Daniel Konradsson, Umeå
"Jag är ju en sådan person som älskar Ulvön året runt. Men när det är stora events som Ulvödagarna och Regattan är det som roligast! Man träffar glada, sköna, avkopplande människor på den mest fantastiska platsen. Det känns alltid som att jag "är hemma" så fort första tån kliver av båten. Man bör se till att ha några dagar på sig, för det finns många magiska platser utspridda på ön. Norrsands vita sandstrand är som tagen ur vilken resekatalog som helst. Kallkällsviken med sin charmiga grillplats vackert belägen bland de slipade klipporna. Rö'harn ger en mysig promenad eller joggingtur fylld av saker att uppleva. Sandvikens vackra gråa träfiskebodar och den bländande naturen runt hela ön. Plocka med dig naturens egna råvaror och smaka på Ulvön med alla sinnen."

Anette Boström, Härnösand

"Om jag skulle välja en plats att visa upp för hela världen så skulle det vara Ulvön. För mig finns inget vackrare ställe! Jag bodde där mina första år i livet och har sedan återvänt varje sommar för att njuta av såväl det sagolika lugnet och de fantastiska vyerna (en promenad till toppen av Lotsberget rekommenderas!) som livet längs Hamngatan en solig sommardag och svettig eufori på hotellpubens dansgolv. :)

Ulvödagarna är ett av de återkommande tillfällena då ön bjuder in till fest och njuter extra mycket av att få visa upp sig och ta väl hand om sina gäster. Dagar man inte vill missa!"

Elin Linderholm, Göteborg

Vill du lämna ett avtryck i Ulvödagarnas Ordet är fritt? 
Glöm inte att skriva in ort i slutet av meddelandet...

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.