Nyheter

Programmet till Ulvödagarna 2019 ute nu!

2019-07-15

Smultron & Sång på Ulvödagarna 2018!

2018-05-15VÄLOMMEN 

TILL 

ULVÖDAGARNA 2018
Smultron & Sång rockar lös med barnen (ja, och de vuxna med såklart!) på Ulvödagarna! YEAH!!!
Lördag den 4:e augusti, kl.13:15.
SAVE THE DATE!

**********************************************************************************************************

OBS!!! Programändring!!!

2017-08-06

Piraten Ruben bjuder som planerat på sjörövaräventyr 13:15 idag söndag - oavsett väder. Inomhuslösning finnes om regnet blir besvärande! Godisregnet flyttas till denna programpunkt.
Tyvärr så säger vädernissarna att det ska fortsätta dugga hela dagen. Då fläktar och skarvsladdar till hoppborgarna är av känsligare natur måste vi mot all vår vilja ställa in barnområdet idag. :-( För er som har köpt band för båda dagarna, hör av er till oss så fixar vi återbetalning! Vi ses hos piraten! Arrrrrgggghhhhh!!!!

Piratäventyr på Ulvödagarna!

2017-08-03På söndag 6/8 klockan 13.15 kan du (barn som vuxen) träffa Ulvöpiraten Ruben!


Du får höra berättelsen om hur han lyckades lägga beslag på Skattkistan från Tortugas pirater. EN GRYM BERÄTTELSE!

Har du tur får du några guldmynt från skattkistan.

ARRRRGGGGGHHHHHH!!!!

Musikunderhållning på Ulvö Hotell

2017-08-01


Party party på Ulvö Hotell!

Jon Bovi underhåller på terassen 15:30 och i hotellbaren runt 21:30 både fredag och lördag!

Don't be square, come join the party! Hepp!

Musikunderhållning på Almagränd

2017-07-28Tjoohoo!

Subluna på Almagränd under Ulvödagarna - fredag och lördag kväll!
Drag utlovas! Vi ses!!!


Ulvö museum på Ulvödagarna!

2017-07-25

Även Ulvö Museum bjuder in till fest under Ulvödagarna! Passa på att ta dig ett besök på detta fina ställe och lär det lite mer om Ulvön och dess omgivning, nu som då! Fri entré hela helgen - say what!? Vad väntar du på? Ses där!

Musikquiz - javisst serru!

2017-07-18Traditionen fortsätter!

 Musikquiz på Ulvödagarna mellan Almagränd och Brögga - en för de lite mindre och en för de lite större!

Dags att studera sångböckerna hemma på kammaren!

Tralalalala!

Håll i hatten, sjörövarkatten!

2017-07-13

Vi hoppas ni tränat krokarna och vässat träbenen!
Håll i hatten och häng med på Sjörövaräventyr med Ödlan och Päran på Ulvödagarna! Arrrrrrrghhhh!

Nedräkningen har börjat - Ulvödagarna 2017

2017-04-13

Jiiihoooo! Nu är det snart dags för Ulvödagarna igen, nedräkningen har börjat!!! Save the date! Helgen 5-6 augusti så bjuder Ulvön in till årets fest ännu en gång!

Har du åsikter, förslag, tips eller själv vill medverka på något sätt, kontakta oss på Ulvödagarna! Samma gäller för dig som vill stå och sälja dina produkter på vår mysiga byamarknad!  

Let the fun begin! :-)

[email protected]

070-2232622

www.facebook.com/ulvodagarna

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hot, hot, hot!!!

2016-08-05


På lördag kväll kl. 23:00 går det hett till på Kustrafikskajen! Missa inte eldshow med Firetasia! Oh yeah baby!


Live musik på Almagränd & Brögga

2016-08-05

Bröggas två nya trubadurer spelar dagligen upp med jämna mellanrum😀

Musikquiz - oh yeah!

2016-08-04

Musikquiz med Anna Wilhelmson, 17:15 lördag! Ett för vuxna och ett för barn! Mittemellan Almagränd och Brögga! Ta med eget ätbart/drickbart och sitt på bryggan, eller köp det du vill ha på restaurangerna. Be there or be square!

Up, up and away!

2016-08-02

Har du alltid drömt om att få flyga med i en helikopter? Vill du se Ulvön från ovan? Villl du ge en present till en vän som hen aldrig kommer att glömma? Nå, var kan man göra detta? Men, på Ulvödagarna såklart! Helikoptern landar bortanför Ulvö Hotell och flyger mellan 12-15 lördag och 11-14 söndag. Välkommen!
:-)

Minidisco med Annica och clownen Tobini

2016-07-27
Minidisco på lördagen under Ulvödagarna 2016 med Annica från 1andONLY och clownen Tobini. Kom med och sväng lös! Både barn och vuxna 😊
En internationell dans som passar människor från alla världens hörn!
Let's go and dance på Ulvön!

Allsångsshow för barnen

2016-05-23Årets första artist är bokad! Anna Wilhelmson bjuder på show för alla barn (och vuxna såklart!) på scenen. Vi är så glada att Anna stannar till hos oss på sin Sverigeturné! Så värm upp stämbanden i tid, ladda batterierna och stretcha halsmusklerna så kör vi! 

"Gillar du att sjunga? 6 augusti kommer "Allsång för Barn" till Ulvödagarna, och nu finns chansen att få sjunga på scenen och leda en allsång. Sången det gäller är "Idas sommarvisa", och tanken är att du sjunger första versen på scenen, ensam eller tillsammans med mig, innan vi går ned bland publiken och avslutar sången tillsammans med dem. Är du intresserad? Mejla [email protected], eller skriv tillwww.instagram.com/awmusik. Vem det blir lottas fram, och meddelas tre dagar innan evenemanget."

Ulvödagarna edition 2016

2016-01-12

Save the date! Helgen 6-7 augusti så bjuder Ulvön in till fest igen! Har du åsikter, förslag eller vill själv medverka på något sätt, kontakta oss på Ulvödagarna! Let the fun begin! :-)

[email protected]

070-2232622

www.facebook.com/ulvodagarna

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eldshow!

2015-07-28

På lördag hälsar vi välkommen till det heta företaget Firetasia! Eldshow klockan 23:00 på volleybollplanen vid Hotellet!!! Behöver inte säga - missa inte - va?! 


www.firetasia.n.nu/

Disco för stora och små!

2015-07-26

På lördag under Ulvödagarna:


MINIDISCO med clownen Kenta de MEXX & dansledare Annica från 1andonly.nu. Barn i alla åldrar (även föräldrar) dansar med oss till musik från alla världens hörn! Avslutas såklart med ett godisregn! 


Scenen vid Hotellparken.

Skattjakt på Ulvön!

2015-07-23

Svarta Malins besättning behöver återigen hjälp med sin jakt efter den eftertraktade skatten som finns gömd någonstans på Ulvön!

Skattjakten avslutas med bulle och saft! Samling söndag 2/8 klockan 13:15 utanför UlvöByn. (kostnad per barn 30:-. Ta gärna med flytväst om ni har, annars finns ett begränsat antal exemplar att låna)

Kampsport <3 Ulvön = Sant!

2015-07-21

Vi är så glada att välkomna ÖKSF åter igen till Ulvödagarna!

Missa inte chansen att stanna till och se en uppvisning eller tala med dem om deras fantastiska engagemang i deras klubbverksamhet. De håller till mitt emot Malabacken under Ulvödagarna! De kommer även att ha en uppvisning från scenen under lördagen.

Så här skriver de själva:


Örnsköldsviks Kampsporstförening är en förening som står för mångfald. Vi tycker om olika och därför inriktar vi oss på olika idrotter, med kamp som gemensam nämnare.

Just nu erbjuder vi JuJutsu, Boxning, Thai Boxning, Hema och Submissionwrestling.

Vi kommer under helgen att visa upp först och främst JuJutsu varje hel timme.

Så kom och beök oss på Ulvödagarna eller senare i höst i våra ny lokaler på Sjögatan 6.


Så från Ulvödagarna till er - missa inte!


Örnsköldsviks Kampsportsförening kör en uppvisning från scenen vid Hotellet klockan 13:00 under lördagen som komplement till deras egna program. Oerhört spännande! Välkomna till sommarens familjefest - Ulvödagarna!

Hopp i benen? Jajjamen!

2015-07-05


Hej hej! Musse här! 

Nu är det dags att börja ladda upp alla barn! Jag har övertalat mina kollegor att satsa på ÄNNU större hoppborgar i år! Detta är en utav dem! Hohoho! 

Vi ses på Ulvödagarna 2015!!!!

Sex Laxar i En Laxask

2015-06-03

Dags att börja träna på ögonmåttet! Traditionen förs vidare! En maffig lax, skänkt från det fina lokala företaget Näske Lax, kommer som andra år att ligga uppå mobil isbädd till allmän beskådning, beundran och för viktgissning. Kanske blir det du som får med dig läckerbiten hem?
 

Husbandet 2015 - Half Past Blue

2015-05-21

Det är med stor glädje som vi presenterar årets husband! Välkommen in i familjen säger vi till Härnösandsbandet Half Past Blue!

Deras repertoar består av jazztolkningar gjorda på populärmusik av bland andra Britney Spears, Michael Jackson och ABBA men även jazzstandards från mitten av 1900-talet, klassiker som "Smile" (Charlie Chaplin), "My Baby Just Cares For Me" (Nina Simone) och Somewhere Over The Rainbow (Trollkarlen från Oz).   

Spännande! 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vilken succé!

2014-08-05

TACK alla ni härliga fantastiska besökare på Ulvödagarna 2014! Vilken fest det blev! Ses igen nästa år!!!


Nu har vi sammanställt vinnarna av de olika tävlingarna på årets upplaga av Ulvödagarna! Ett rungande stort grattis säger vi till:


Oskar Paringer som satte sju bollar i baskettävlingen. Du har vunnit en stuga för 4-5 personer en natt på Ulvö Stugby!
Andrea Norberg som hittade ett mynt på den imponerande tiden 4,87 sekunder. Du har vunnit ett presentkort med ett värde av 1000kr på Ulvö Hotell!
Andreas Ekman som satte 33 poäng i pilkastningstävlingen där närmast 33 poäng vinner. Imponerande! Du har vunnit en fisketur med Bröggas fiskecharter!
Robbin Melander som satte 10 rätt på barntipsrundan. Du har vunnit två biljetter till matchen mellan Ulvö Hockey och Icebreakers!
Hanna Nyberg som satte 15 rätt av 18 på tipsrundan för vuxna. Du har vunnit en skärgårdsbuffé på Ulvö Hotell för två personer!
Claes (Svanholm?). Du har vunnit minigolfspel för fyra personer i Hotellparken för din gissning på 100 stenarna i burken på barnområdet. (Rätt svar var 111st.)

Utöver detta så vann man på musikquizen ett presentkort till ett värde av 1000kr på Ulvö Hotell, Surstömmingsbuffé med kaffe och kaka för två personer på Ulvöbyn, 200kr i presentkort hos Betongflickorna, inträdesbiljetter till Rövarbyn Skuleberget samt matchbiljetter till Ulvö Hockey - Icebreakers.

Andra priser givna på plats från Merskal of Sweden, Alenius Inc., Ulvö Stugby, Betongflickorna, Näske Lax, Ulvöns Glasskiosk samt från Lejonkungen.

Fiskdammen sponsrades av Holmen Kiosken och godisregnet av Almagränd.

Grattis gott folk!

Ett stort tack till alla våra fina sponsorer!!! Ni är underbara! Ett särskilt tack till Örnsköldsviks Hamn och Logistik samt all personal och näringsidkare på Ulvön som hjälpt till under dessa dagar!!! TACK! Utan er skulle detta aldrig vara möjligt!

Kvalitetskontroll på Ulvön

2014-08-01

Hej alla barn! Jag har kollblåst hoppborgarna, testätit sockervadden och mumsat lite för mycket popcorn! Ulvön är ju huuur bra som helst! Vi ses imorgon och på söndag på Ulvödagarna! Miska muska Muuuusssseee Piiiiigg!!!

Extratur med M/S Minerva

2014-07-30

Extraturen för Ulvödagarna med den snabba båten Minerva går på lördag från Köpmanholmen till Ulvöhamn klockan 22:00 och från Ulvöhamn till Köpmanholmen klockan 23:00!

Disco med Clownen Kenta de MEXX & dansledare Annica

2014-07-28

Vi välkomnar Härnösandsgänget clownen Kenta de MEXX & dansledare Annica från 1andonly.nu till Ulvödagarnafamiljen! På lördagen kl 12:30 vid scenen blir det dansa av för alla barn och föräldrar till musik från hela världen! Välkommen till ett minidisco utomhus med glada ledare! Hur kul som helst!

Extratur med m/f Minerva

2014-07-28

Härliga nyheter! m/f Minerva går extratur på lördagen den 2:a augusti klockan 23:00 från Ulvöhamn. Detta betyder, kära vänner, att ni i godan ro kan stanna kvar på Ulvön och äta och dricka gott samt njuta av underhållningen under Ulvödagarna en stund längre utan stress! Med andra ord, sista turen från Ulvön på lördagen går alltså inte bara klockan 20:15 utan också klockan 23:00! Tack Örnsköldsviks Hamn och Logistik!

Beach Volleyboll!

2014-07-22


Tycker du om Beach Volleyboll? 


Ta chansen att lära dig mer, eller utmana dina vänner i en match dömd av någon som verkligen kan reglerna! Planen hittas mellan Almagränd/Brögga och Ulvö Hotell. Mellan 11:30 och 16:00 på lördagen finns Erik Bäck på plats som spelat i Sundsvalls Volleybollklubb. Game on!
På andra tider kan man hyra boll från Ulvö Hotell eller ta med sig egen. :-)

Ulvödagarnas skönsjungande trubadur

2014-07-22
Ni som åker till och från Ulvön med fina M/f Ulvön kommer att mötas och vinkas av av vår härliga Ulvödagarnatrubadur Daniel Söderberg. Tider för detta är 11:00-11:30 samt 15:00-15:30 både lördag och söndag! Fiskdamm för barnen!

Ni andra som bara vill komma förbi och lyssna på skönsång tillsammans med en nyköpt glass eller korv, är varmt välkommen bort till Handelsboden under dessa tider!

Daniel kommer sedan att underhålla med spännande musikquiz, en för de mindre och en för de vuxnare, borta vid Hotellpoolen kl. 17:00.
Kom och mys med oss i sommareftermiddagen med något gott att äta eller dricka och kanske vinner du ett fint pris på kuppen!


Pröva på Jujutsu på Ulvödagarna!

2014-07-14

Det är med en stor glädje som vi välkomnar Örnsköldsviks Kampsportsförening i Ulvödagarnafamiljen! Titta in på deras gräsmatta nedanför Malabacken och var med om något lite utöver det vanliga!
Så här skriver de själva:

Örnsköldsviks kampsportsförening kommer under dagarna att visa upp jujutsu. Som besökare har du möjlighet att prova på olika grepp, kast eller löstagningar.
Fota dig i en av våra dräkter med ett svart bälte, vi publicerar på Facebook och flest likes vinner gratis medlemskap i ÖKSF under 1 år!

Surshow! 

2014-06-18

Vad vore en tripp till Ulvön utan en dos av surströmming (må så vara smakprov, som lukt eller information)!?
På årets Ulvödagarna så får vi ta del av den eminenta surströmmingskulturen på hög nivå genom en Surshow från "surströmmingskungen" Ruben Madsen. Hög underhållningsfaktor utlovas och ett inte missa ögonblick! Välkomna!

Sjöräddningssällskapet på Ulvön

2014-06-17

Det är få saker som är så viktigt för oss på Ulvön som snabb och kunnig hjälp när det behövs på sjön. Därför är vi så glada att få berätta att Sjöräddningssällskapet kommer att finnas på plats under Ulvödagarna! Ta chansen att få lära dig mer om svensk sjöräddning i allmänhet och om den ideella organisationen Sjöräddningssällskapet i synnerhet. De kommer att bjuda in till "öppen båt", samt finnas till hands för att berätta och visa upp deras verksamhet och utrustning. Ta tillfället i akt och stig ombord i deras värld! (viss observation för utryckning dock).

Mysig livemusik vid kajen och fiskdamm till de små!

2014-06-14

Under lördag och söndag mitt på dagen bjuds det på livemusik vid Handelsboden i samband med m/f Ulvöns ankomster och avgångar. I dur då ni kommer och i moll då ni åker... Börja klura på din önskelåt redan nu! Fiskdamm för barnen! Välkommen till Ulvön!

Musik quiz!

2014-06-01

På lördageftermiddag bjuder Ulvödagarna till musiktävling! En enklare quiz för de lite mindre och en lite klurigare för de större! Fina priser och mycket mys utlovas! Fika finns till försäljning, men självklart får man även ta med sig egen förtäring i fast eller flytande form. Välkomna!

Musse på äventyr

2014-05-23

Vår kollega Musse försvann idag runt lunchtid mitt i godisregnsrepet! Ser ni honom så skicka tillbaka honom på direkten! Vi vill ha godis!!!

Sockervaddsmaskin

2014-05-21

Välkommen till cirkusen! Självklart finns det även sockervadd ute på Ulvön i år under Ulvödagarna! Mums!

Popcorn och varmachips

2014-05-17

Vad är ett sommarevent utan lite salta snacks? Ja, inte lika smaskigt iallafall! Ulvödagarna 2014 sätter smaskighet i fokus och börjar den långa listan av godsaker med dessa två mumsigheter!  

Hoppborgar på Ulvödagarna 2014

2014-05-13

Två finfina hoppborgar är nu bokade och redo att ha roligt i under årets upplaga av Ulvödagarna! Tanken är att det ska finnas en för det lite mindre och en för de lite större, för att bättre möta alla våra små besökare! För er vuxna så finns det försäljning av snacks och kaffe i närheten så att ni i lugn och ro kan sätta er ner medan de små gör av med lite energi! För det behöver ju inte betyda att ni måste det! Sittplatser finns med nära uppsikt över hoppborgarna! 

Ulvödagarna på Facebook

2014-05-09

Ulvödagarna 2014 is up and running on Facebook! Se till att du gillar oss där så att du inte missar uppdateringar, nyheter och tävlingar!